Loka-marraskuun terveysteema – niskahartiaseudun terveys

Kirjoittanut Juho Sammalkorpi | Akufunktio

Oct 01
Loka- ja marraskuun terveysteemana on niskahartiaseudun kipu

Akufunktiolla on loka-marraskuun terveysteemana niskahartiaseudun terveys.

Näin päätetyö- ja älylaiteaikana niska-hartiaseudun kipu ja kireys on äärimmäisen tavallista. Lievänä se on toki vain pieni vitsaus joka menee lepäämällä ja rasituksen vähentämisellä ohi, mutta vaikeampana se voi olla lamauttava ja elämäniloa kuluttava ongelma.

Joskus asiat ovat siinä pisteessä, että tilannetta on vaikea korjata omin voimin ja ammattilaisen apu on tarpeen. Mikäli haluat löytää itsellesi uuden keinon niska-hartiaseudun kipujen tai kireyksien hoitoon, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni! Nyt on siihen myös erityisen hyvä tilaisuus, sillä jos tulet luokseni hoidattamaan niska-hartiaseudun ongelmia loka-marraskuun aikana, niin säästät 20€ ensimmäisen käynnin hinnasta. 

Minkä takia sinun kannattaa tulla juuri minun luokseni?
 

Hoidan työssäni paljon niskahartiaseudun ongelmia, ja käyttämäni menetelmät ovat monen vuoden kokemuksella testattuja. Akupunktiolla voi hoitaa kipua monella tasolla, ja oikein käytettynä se on hämmästyttävän tehokas keino niskahartiakivun selättämiseen. Tämän lisäksi hoidot vaikuttavat stressitasoja alentavasti, joten niiden avulla saat hoidettua (vähintään!) kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Saatan toki olla hieman puolueellinen tämän suhteen, joten annetaan puheenvuoro vielä eräälle asiakkaalleni,

 Tulin akupunktioon ensimmäistä kertaa 1½ kuukautta sitten. Oireina minulla oli käsien puutuilua ja särkyä, niskat tosi jäykkinä, sormet tosi kipeinä, eli yleisesti tajutonta hermosärkyä. Tämä oli päivittäistä, lähes 24/7.

 

Jo heti ensimmäisen kerran jälkeen olo oli paljon parempi ja päätin että haluan jatkaa. Nyt ero on kuin yö ja päivä, ja on ihanaa ja vapauttavaa kun ei enään särje ja on niin paljon parempi ja helpompi olla kun ei vaan ole kipua. Toivon että muutkin voivat löytää tämän hoitomuodon. Tästä on apua!

Anna

 

Kuulostaako hyvältä? Olisiko viimeinkin aika päästä kivuista eroon?

Lunastaaksesi tarjouksen varaa aikasi sivun alareunasta ja kirjoita viestikenttään “terveysteema”

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 0409522101 – jos en pysty vastaamaan niin soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

 
Ajanvaraus

 

Aiheeseen liittyvät blogitekstit ja artikkelit 
 

Kaksi yleisintä kiusanhenkeä niskakipusi takana – lyhyehkö teksti yleisimmistä niskahartiakivun aiheuttajista

Kivun hoito akupunktiolla – pidempi ja syväluotaavampi artikkeli akupunktion vaikutuksesta kipuun yleisemmällä tasolla

Katso

Kuka?

Olen Juho Sammalkorpi, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja akupunkturisti Helsingistä