Kokemuksia akupunktiohoidosta

Akupunktio on minulle tuttu hoito ja olen käynyt hoidoissa jo vuosia. Löysin hiljattain aivan mahtavan akupunktiohoitajan ja minulle uuden akupunktiomenetelmän, joka auttaa minua niin paljon, että olen pystynyt jättämään suurimman osan kipulääkkeistäni pois!

 

Yleensä alan hymyillä, sillä akupunktio rauhoittaa hermostoni täysin ja kivut lähtee pois. Hoidon jälkeen olo on raukea ja todella onnellinen. Nukun yöni yleensä todella hyvin ja raskaasti akupunktion jälkeen.

Martina

 

Kärsin jatkuvasta migreenistä, jännityspäänsärystä ja voimakkaasta niskakivusta. Juhon akupunktio oli silloin ainoa hoitomenetelmä joka selvästi auttoi. Viiden hoitokerran jälkeen Juho sai hermostoni rauhoittumaan. Sain myös hoidon aikana tuntea että minua aidosti kuunnellaan ja että tulen ymmärretyksi. Voin lämpimästi suositella Juhon antamaa akupunktiota!!

Maria

 

Tänään kävin ekä kerta elämässäni akupunktio-sessiossa, ja vaikka en ollut ikinä tavannut Juhoa, en olisi halunnut ketään muuta kuin häntä tekemässä sitä: Hän osasi rentouttaa minut ja koko sessio oli hyvin miellyttävä. Parasta oli, että paha niska kipuni lähti kokonaan pois!

Javier

 

Olen käynyt Juholla akupunktiossa ensisijaisesti migreenieni takia ja nyt voin ilokseni todeta, että 20 vuotta minua vaivanneet migreenit ovat lähes kokonaan poistuneen elämästäni. Lisäksi päänsäryt ylipäänsä ovat vähentyneet, samoin unenlaatuni parantunut ja hartiajumit ja selkäkivut lieventyneet. Juho on todella lämmin persoona ja hänen kanssaan on helppo jutella, joten ottakaa rohkeasti häneen yhteyttä, jos akupunktio vähänkin hoitomuotona kiinnostaa.

Heidi

Melkein 10v sitten minulla diagnosoitiin TOS-syndrooma, ja monen vuoden jälkeen kun mikään ei ollut auttanut kuulin akupunktiosta ja päätin tulla kokeilemaan. Oireina minulla oli käsien puutuilua ja särkyä, niskat tosi jäykkinä, sormet tosi kipeinä, eli yleisesti tajutonta hermosärkyä. Tämä oli päivittäistä, lähes 24/7.

 

Tulin akupunktioon ensimmäistä kertaa 1½ kuukautta sitten. Jo heti ensimmäisen kerran jälkeen olo oli paljon parempi ja päätin että haluan jatkaa. Nyt ero on kuin yö ja päivä, ja on ihanaa ja vapauttavaa kun ei enään särje ja on niin paljon parempi ja helpompi olla kun ei vaan ole kipua. Toivon että muutkin voivat löytää tämän hoitomuodon. Tästä on apua!

Anna

 

I have wonderful experiences of the acupuncture treatments. I usually go for acupuncture with an aim to balance myself, be less in my head and more in my legs.

 

I still wonder how lying down for 20 min with few needles in my body can make such a strong difference. I feel myself more within myself for few weeks after the session. And I am satisfied with Juho’s treatment. He explains me what he is doing and why. And he knows what he is doing. 🙂

Slava

 

Tulin vastaanotolle testaamaan, olisiko akupunktiosta apua migreenini hoidossa. Kuuden hoitokerran jälkeen voin lämpimästi suositella! Pitkä särkyputki katkesi ja särkypäivien määrä on tippunut lähes olemattomiin. Juho kuuntelee aidosti asiakasta, hänellä on halu auttaa ja löytää juuri sinun kiputilaasi sopiva hoitomuoto.

Outi

 

Juho on erittäin osaava ja asiantunteva, hänen hoitonsa auttoivat minua monessakin asiassa, kuten verenkierto- aineenvaihdunta- ja päänsärkyongelmissa. Suosittelen ehdottomasti kaikille!! 🙂

Anni