Akupunktiota Helsingissä

Nimeni on Juho Sammalkorpi ja olen akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen ammattilainen. Haluan auttaa sinua ratkaisemaan terveyttäsi koskevia ongelmia. Useimpia kroonisia vaivoja voidaan hoitaa lääkkeettömästi ja kokonaisvaltaisia lähestymistapoja käyttäen. Akupunktio ja kiinalainen lääketiede antavat tähän erinomaiset työkalut.

 

Lauttasaaren vastaanottoni lisäksi toimin opettajana Kiinalaisen lääketieteen akatemian koulutusklinikalla. Löydät minut myös Finnacun terapeuttirekisteristä.

Akupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitotekniikka, jossa kehon eri alueita, ns. akupisteitä, stimuloidaan hiuksenohuilla neuloilla. Akupunktio on kivutonta ja osaavan ammattilaisen käsissä turvallinen hoitomuoto.

 
Juho Sammalkorpi on mies Akufunktion takana

Kiinalainen lääketiede

Yli 2000 vuoden kirjoitettuun historiaan perustuva kiinalainen lääketiede on yksi maailman vanhimmista lääketieteellisistä järjestelmistä. Sen vahvuus perustuu kehon kokonaisuuden ymmärtämiseen ja tämä tekee siitä erinomaisen kroonisten sairauksien hoitamisessa. Monissa Aasian maissa, kuten esimerkiksi Kiinassa, Japanissa ja Koreassa terveydenhuollossa käytetään rinnakkain perinteistä ja länsimaista lääketiedettä ja molempia opetetaan yliopistoissa. Muualla maailmassa kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion käyttö on jatkuvasti yleistymässä.

Ajankohtaista

Olen kesälomalla ja palaan töihin 5.8. Ajanvaraustiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen juho@akufunktio.fi, luen sähköposteja myös lomani aikana ajoittain.

Löydät minut Helsingistä, Lauttasaaresta osoitteesta Heikkiläntie 10. Tarkemmat yhteystiedot voit katsoa täältä.

Asiakkaideni kokemuksia akupunktiosta

Akupunktio on minulle tuttu hoito ja olen käynyt hoidoissa jo vuosia. Löysin hiljattain aivan mahtavan akupunktiohoitajan ja minulle uuden akupunktiomenetelmän, joka auttaa minua niin paljon, että olen pystynyt jättämään suurimman osan kipulääkkeistäni pois!

 

Yleensä alan hymyillä, sillä akupunktio rauhoittaa hermostoni täysin ja kivut lähtee pois. Akupunktion jälkeen olo on raukea ja todella onnellinen. Nukun yöni yleensä todella hyvin ja raskaasti akupunktion jälkeen

Martina

 

Tulin vastaanotolle testaamaan, olisiko akupunktiosta apua migreenini hoidossa. Kuuden hoitokerran jälkeen voin lämpimästi suositella! Pitkä särkyputki katkesi ja särkypäivien määrä on tippunut lähes olemattomiin. Juho kuuntelee aidosti asiakasta, hänellä on halu auttaa ja löytää juuri sinun kiputilaasi sopiva hoitomuoto.

Outi

Kärsin pahasta polvikivusta melkein puolitoista vuotta ennenkuin tulin Juhon vastaanotolle akupunktioon. Normaali kävelykin oli vaikeaa ja heräsin öisin kipuun.

 

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen kipu hävisi useaksi päiväksi. Viime sunnuntaina, kolmen hoitokerran jälkeen, olin ensimmäistä kertaa yli vuoteen rantaraitin kävelyllä, mikä on super ihanaa. Kävelen normaalisti portaita, nukun paljon paremmin eikä särje yhtään!

 

(katso myös videopätkä)

Sirpa

 

Olen käynyt Juholla akupunktiossa ensisijaisesti migreenieni takia ja nyt voin ilokseni todeta, että 20 vuotta minua vaivanneet migreenit ovat lähes kokonaan poistuneen elämästäni. Lisäksi päänsäryt ylipäänsä ovat vähentyneet, samoin unenlaatuni parantunut ja hartiajumit ja selkäkivut lieventyneet. Juho on todella lämmin persoona ja hänen kanssaan on helppo jutella, joten ottakaa rohkeasti häneen yhteyttä!

Heidi