Akupunktiota Helsingissä

 

 

Akupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitomuoto, joka perustuu kehossa sijaitsevien akupisteiden stimuloimiseen ohuilla neuloilla. Tutkimuksissa akupunktion vaikutusten on havaittu fysiologisella tasolla perustuvan esimerkiksi hermoston, verenkierron ja kehon kivunlievitysjärjestelmän aktivointiin, hormonitoiminnan tasapainottamiseen, sekä stressin ja tulehdusreaktion vähentämiseen. Hoitosarjan avulla voidaan korjata pitkäänkin jatkuneita kroonisia epätasapainotiloja – myös monia sellaisia, joihin lääkehoidolla voi vaikuttaa vain oireita vähentävästi tai ei lainkaan.

Kuka olen?

Nimeni on Juho Sammalkorpi ja olen kiinalaisen lääketieteen harjoittaja. Minulla on ammatillista kokemusta kiinalaisen lääketieteen parista yli viiden vuoden ajalta. Kokemukseni sekä potilaana että hoitajana ovat vahvistaneet käsitystäni siitä, että akupunktiolla on paljon annettavaa ihmisille jotka etsivät kokonaisvaltaista lähestymistapaa terveytensä hoitamiseen. Akupunkturistina erityisosaamistani on kivun hoito.

Kivun hoito

Uusimman kipututkimukseen perustuvan tiedon mukaan kroonisen kivun taustalla on useimmiten hermoston toiminnallinen häiriö. Käytän työssäni erityisesti kivun hoitoon kehitettyä akupunktiomenetelmää, jonka vaikutus perustuu hermoston aktivoimiseen ja näin ollen mahdollistaa kivun hoitamisen sen alkulähteen tasolla. Tämän menetelmän avulla voidaan hoitaa vaikeitakin kiputiloja ja hoidon vaikutukset ovat nähtävissä nopeasti.

 
Juho Sammalkorpi on mies Akufunktion takana

Kiinalainen lääketiede

Yli 2000 vuoden kirjoitettuun historiaan perustuva kiinalainen lääketiede on yksi maailman vanhimmista lääketieteellisistä järjestelmistä. Kiinassa terveydenhuollossa käytetään rinnakkain perinteistä ja länsimaista lääketiedettä ja molempia opetetaan yliopistoissa. Perinteistä lääketiedettä arvostetaan, koska sen avulla voidaan hoitaa tehokkaasti kipua ja kroonisia sekä stressiperäisiä sairauksia. Tämä on havaittu muuallakin, sillä kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion käyttö yleistyy koko ajan kaikkialla maailmassa.

 

 

Asiakkaideni kokemuksia akupunktiosta

Tänään kävin ekä kerta elämässäni akupunktio-sessiossa, ja vaikka en ollut ikinä tavannut Juhoa, en olisi halunnut ketään muuta kuin häntä tekemässä sitä: Hän osasi rentouttaa minut ja koko sessio oli hyvin miellyttävä. Parasta oli, että paha niska kipuni lähti lähes kokonaan pois!

Javier, 41

 

Olen käynyt Juhon luona hoidossa sappivaivojen takia siitä asti, kun Juho aloitti harjoittelun akupunktoijaksi. Ennen sappirakonpoistoleikkausta kävin Juhon luona säännöllisesti vahvistuttamassa sisäelinteni energiaa. Jokainen sappikivikohtauksen kokenut tietää, että kipu voi olla sen aikana helvetillinen. Akupunktio on osoittautunut tehokkaammaksi kivunpoistajaksi kuin lääkkeet.

 

Heti leikkauksen jälkeen Juho tuli kotikäynnille. Minulla oli leikkauksen jälkeen paljon ongelmia matalan verenpaineen, huimauksen ja ruoansulatuksen kanssa. En saanut apua lääkäreiltä, mutta Juhon oivaltavat neuvot ja asiantunteva pistely jouduttivat toipumistani. Olen vuosien aikana käynyt hoidoissa useampien akupunktoijien luona, mutta eniten olen hyötynyt Juhon hoidosta. On mahtavaa, että minulla on nykyään oma-akupunktoija!

Nainen, 36v

Olen käynyt yli kaksi vuotta Juholla akupunktiossa. Akupunktiossa olen käynyt ensisijaisesti migreenieni takia ja nyt voin ilokseni todeta, että 20 vuotta minua vaivanneet migreenit ovat lähes kokonaan poistuneen elämästäni. Lisäksi päänsäryt ylipäänsä ovat vähentyneet, samoin unenlaatuni parantunut ja hartiajumit ja selkäkivut lieventyneet. Juho on todella lämmin persoona ja hänen kanssaan on helppo jutella, joten ottakaa rohkeasti häneen yhteyttä, jos akupunktio vähänkin hoitomuotona kiinnostaa.

Heidi, 30v

I have wonderful experiences of the acupuncture treatments. I usually go for acupuncture with an aim to balance myself, be less in my head and more in my legs. I still wonder how lying down for 20 min with few needles in my body can make such a strong difference. I feel myself more within myself for few weeks after the session. And I am satisfied with Juho’s treatment. He explains me what he is doing and why. And he knows what he is doing. I start to feel it in my body after he puts the needles there. Slava

Slava, 28v

 

 

 

Lue lisää

 

Akufunktio tarjoaa akupunktiohoitoja osoitteessa Pengerkatu 23, 00500 Helsinki

Akupunktio

Akupunktiohoito perustuu aina yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, joka luodaan kiinalaisen lääketieteen periaatteiden pohjalta. Siinä kehoa katsotaan kokonaisuutena ja oireiden lisäksi hoidetaan myös sairauden syytä.

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion kuulumisia on blogi jossa mm. tutkimustietoa akupunktion vaikutuksesta

Blogi

Akufunktio-blogissa mm. kirjoituksia kiinalaisesta lääketieteestä, uusinta tutkimustietoa akupunktion vaikutuksista ja monia muita aihepiirejä.