Akupunktiota Helsingissä

Minä

Nimeni on Juho Sammalkorpi. Tarjoan sinulle tarkkaa huolenpitoa ja ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Haluan käyttää lääkkeettömiä ja kokonaisvaltaisia hoitokeinoja, enkä usko laastarihoitoihin tai oireiden tukahduttamiseen. Tämän vuoksi olen akupunkturisti ja kiinalaisen lääketieteen harjoittaja.

Kiinalainen lääketiede

Yli 2000 vuoden kirjoitettuun historiaan perustuva kiinalainen lääketiede on yksi maailman vanhimmista lääketieteellisistä järjestelmistä. Kiinassa terveydenhuollossa käytetään rinnakkain perinteistä ja länsimaista lääketiedettä ja molempia opetetaan yliopistoissa. Muualla maailmassa kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion käyttö on jatkuvasti yleistymässä.

 
Juho Sammalkorpi on mies Akufunktion takana

Akupunktio

Akupunktio on hoitotekniikka, jossa kehon eri alueita, ns. akupisteitä, stimuloidaan hiuksenohuilla neuloilla. Sen avulla voidaan hoitaa kipua ja monia kroonisia sairauksia. Akupunktio on kivutonta ja osaavan ammattilaisen käsissä erittäin turvallinen hoitomuoto.

Tule

Vastaanottoni sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa, osoitteessa Heikkiläntie 10. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä, ja ajanvarauksen voi tehdä joko numerosta 0409522101 tai nettikalenteristani

Lue lisää

 

Akufunktio tarjoaa akupunktiohoitoja osoitteessa Pengerkatu 23, 00500 Helsinki

Akupunktio – Usein kysyttyä

Mitä vaivoja akupunktiolla voi hoitaa? Onko akupunktio kivuliasta? Onko akupunktiolla sivuvaikutuksia ja mitkä ovat sen positiivisia sivuvaikutuksia?

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion kuulumisia on blogi jossa mm. tutkimustietoa akupunktion vaikutuksesta

Blogi

Akufunktio-blogissa mm. infoa tulevista tapahtumista sekä kirjoituksia akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen maailmasta

Asiakkaideni kokemuksia akupunktiosta

Akupunktio on minulle tuttu hoito ja olen käynyt hoidoissa jo vuosia. Löysin hiljattain aivan mahtavan akupunktiohoitajan ja minulle uuden akupunktiomenetelmän, joka auttaa minua niin paljon, että olen pystynyt jättämään suurimman osan kipulääkkeistäni pois!

 

Yleensä alan hymyillä, kun minuun laitetaan neuloja, sillä ne rauhoittaa hermostoni täysin ja kivut lähtee pois. Akupunktion jälkeen olo on raukea ja todella onnellinen. Nukun yöni yleensä todella hyvin ja raskaasti akupunktion jälkeen

 

(Koko teksti: Akupunktio vie kivun pois paremmin kuin kipulääke)

Martina,

Slow is Beautiful -blogi
 

Tulin vastaanotolle testaamaan, olisiko akupunktiosta apua migreenini hoidossa. Kuuden hoitokerran jälkeen voin lämpimästi suositella! Pitkä särkyputki katkesi ja särkypäivien määrä on tippunut lähes olemattomiin. Juho kuuntelee aidosti asiakasta, hänellä on halu auttaa ja löytää juuri sinun kiputilaasi sopiva hoitomuoto.

Outi

Olen käynyt Juholla akupunktiossa ensisijaisesti migreenieni takia ja nyt voin ilokseni todeta, että 20 vuotta minua vaivanneet migreenit ovat lähes kokonaan poistuneen elämästäni. Lisäksi päänsäryt ylipäänsä ovat vähentyneet, samoin unenlaatuni parantunut ja hartiajumit ja selkäkivut lieventyneet. Juho on todella lämmin persoona ja hänen kanssaan on helppo jutella, joten ottakaa rohkeasti häneen yhteyttä, jos akupunktio vähänkin hoitomuotona kiinnostaa.

Heidi

 

Tänään kävin ekä kerta elämässäni akupunktio-sessiossa, ja vaikka en ollut ikinä tavannut Juhoa, en olisi halunnut ketään muuta kuin häntä tekemässä sitä: Hän osasi rentouttaa minut ja koko sessio oli hyvin miellyttävä. Parasta oli, että paha niska kipuni lähti kokonaan pois!

Javier