Akupunktiota Helsingissä

Kuka olen?

Nimeni on Juho Sammalkorpi ja olen kiinalaisen lääketieteen harjoittaja. Hoitotyöni tavoite on auttaa ihmisiä löytämään pitkäkestoinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu heitä vaivaaviin terveysongelmiin, olkoon kyse sitten kivuista tai aineenvaihdunnallisista tai stressiperäisistä ongelmista.

 

Kiinalainen lääketiede

Yli 2000 vuoden kirjoitettuun historiaan perustuva kiinalainen lääketiede on yksi maailman vanhimmista lääketieteellisistä järjestelmistä. Kiinassa terveydenhuollossa käytetään rinnakkain perinteistä ja länsimaista lääketiedettä ja molempia opetetaan yliopistoissa. Muualla maailmassa kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion käyttö on jatkuvasti yleistymässä.

 
Juho Sammalkorpi on mies Akufunktion takana

Akupunktio ja kivun hoito

Uusimman kipututkimukseen perustuvan tiedon mukaan kroonisen kivun taustalla on usein hermoston toiminnallinen häiriö. Käytän työssäni akupunktiomenetelmää, jonka vaikutus perustuu hermoston toiminnan normalisointiin ja näin ollen mahdollistaa kivun hoitamisen sen alkulähteen tasolla. Tämän menetelmän avulla voidaan hoitaa vaikeitakin kiputiloja ja hoidon vaikutukset ovat nähtävissä nopeasti.

Krooniset terveysongelmat

Akupunktion vaikutukset ulottuvat hermoston kautta myös verenkierron, elinten toiminnan ja aineenvaihdunnan tasoille. Sillä voidaan myös hoitaa stressiä sekä stressiperäisiä ongelmia ja sairauksia. Tämäntyyppisiä vaivoja hoidettaessa mukana on usein myös kiinalaisen lääketieteen mukaan yksilöity ravintosuosituksia tai lisäravinteita sisältävä hoitosuunnitelma.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa, osoitteessa Heikkiläntie 10. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä, ja ajanvarauksen voi tehdä joko numerosta 0409522101 tai nettikalenteristani

Ajankohtaista

Olen lomalla Heinäkuun loppuun asti. Jos tarvitset akuuttia hoitoa, suosittelen etsimään asiantuntevan akupunkturistin Suomen kiinalaisen lääketieteen liiton asiantuntijarekisteristä. Vastaan tänä aikana kyllä sähköpostiyhteydenottoihin, mutta en läheskään päivittäin. Aurinkoista kesää!

Tapahtumat

 17.8. – Mitä pulssisi paljastaa terveydestäsi? Maksuton kiinalaisen lääketieteen diagnoosikäynti.

 

Asiakkaideni kokemuksia akupunktiosta

Tänään kävin ekä kerta elämässäni akupunktio-sessiossa, ja vaikka en ollut ikinä tavannut Juhoa, en olisi halunnut ketään muuta kuin häntä tekemässä sitä: Hän osasi rentouttaa minut ja koko sessio oli hyvin miellyttävä. Parasta oli, että paha niska kipuni lähti lähes kokonaan pois!

Javier, 41

 

Olen käynyt Juhon luona hoidossa sappivaivojen takia siitä asti, kun Juho aloitti harjoittelun akupunktoijaksi. Ennen sappirakonpoistoleikkausta kävin Juhon luona säännöllisesti vahvistuttamassa sisäelinteni energiaa. Jokainen sappikivikohtauksen kokenut tietää, että kipu voi olla sen aikana helvetillinen. Akupunktio on osoittautunut tehokkaammaksi kivunpoistajaksi kuin lääkkeet.

 

Heti leikkauksen jälkeen Juho tuli kotikäynnille. Minulla oli leikkauksen jälkeen paljon ongelmia matalan verenpaineen, huimauksen ja ruoansulatuksen kanssa. En saanut apua lääkäreiltä, mutta Juhon oivaltavat neuvot ja asiantunteva pistely jouduttivat toipumistani. Olen vuosien aikana käynyt hoidoissa useampien akupunktoijien luona, mutta eniten olen hyötynyt Juhon hoidosta. On mahtavaa, että minulla on nykyään oma-akupunktoija!

Nainen, 36v

Olen käynyt yli kaksi vuotta Juholla akupunktiossa. Akupunktiossa olen käynyt ensisijaisesti migreenieni takia ja nyt voin ilokseni todeta, että 20 vuotta minua vaivanneet migreenit ovat lähes kokonaan poistuneen elämästäni. Lisäksi päänsäryt ylipäänsä ovat vähentyneet, samoin unenlaatuni parantunut ja hartiajumit ja selkäkivut lieventyneet. Juho on todella lämmin persoona ja hänen kanssaan on helppo jutella, joten ottakaa rohkeasti häneen yhteyttä, jos akupunktio vähänkin hoitomuotona kiinnostaa.

Heidi, 30v

I have wonderful experiences of the acupuncture treatments. I usually go for acupuncture with an aim to balance myself, be less in my head and more in my legs. I still wonder how lying down for 20 min with few needles in my body can make such a strong difference. I feel myself more within myself for few weeks after the session. And I am satisfied with Juho’s treatment. He explains me what he is doing and why. And he knows what he is doing. I start to feel it in my body after he puts the needles there. Slava

Slava, 28v

 

 

 

Lue lisää

 

Akufunktio tarjoaa akupunktiohoitoja osoitteessa Pengerkatu 23, 00500 Helsinki

Akupunktio – Usein kysyttyä

Mitä vaivoja akupunktiolla voi hoitaa? Onko akupunktio kivuliasta? Mitkä ovat akupunktion positiiviset sivuvaikutukset? Lue lisää..

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion kuulumisia on blogi jossa mm. tutkimustietoa akupunktion vaikutuksesta

Blogi

Akufunktio-blogissa mm. kirjoituksia kiinalaisesta lääketieteestä, uusinta tutkimustietoa akupunktion vaikutuksista ja monia muita aihepiirejä.